یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۶

به مناسبت دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی در شهرستان بهبهان؛

مسابقه نقاشی با محوریت بهترین پرچم دنیا برگزار شد

دهه فجر در بهبهان

در روزهای جشن انقلاب اسلامی، کتابخانه عمومی آیت‌الله وحید بهبهانی بهبهان با برگزاری مسابقه نقاشی میان دانش‌آموزان دبستان دخترانه اندیشه، فضایی آمیخته از آموزش، ذوق و عشق به ایران را رقم زد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان خوزستان، به‌مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر و پاسداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، کتابخانه عمومی آیت‌الله وحید بهبهانی در شهرستان بهبهان، میزبان مسابقه نقاشی با عنوان «بهترین پرچم دنیا» شد. در این برنامه فرهنگی، جمعی از دانش‌آموزان دبستان دخترانه اندیشه با شور و شوق کودکانه در قالب رنگ و خلاقیت، احساس ملی و عشق به میهن را بر کاغذ ترسیم کردند.

مسابقه نقاشی با محوریت بهترین پرچم دنیا برگزار شد

این مسابقه با هدف آشنایی کودکان با تاریخ انقلاب اسلامی ایران و تبیین مفاهیم ارزشمند آزادی، استقلال و وحدت در قالبی هنری برگزار شد. شرکت‌کنندگان با بهره‌گیری از رنگ‌های زنده و طرح‌های خلاقانه، پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران را با جلوه‌هایی از امید، صلح و پیشرفت به تصویر کشیدند؛ تصاویری که هرکدام بازتاب قلب‌های کوچک اما بزرگ‌اندیش کودکانی بودند که عشق به وطن در وجودشان جوانه زده است.

برگزاری این رقابت در فضای کتابخانه‌ای، فرصت مناسبی برای ترکیب آموزش با نشاط فرهنگی فراهم ساخت؛ جایی که کودکان در کنار مطالعه، نقاشی و گفت‌وگو با مربیان خود، ارزش‌های انقلابی را به زبان ساده و رنگارنگ دریافت کردند. نشاط و هیجان فضای رقابت، در عین آرامش کتابخانه، سبب شد کودکان تجربه‌ای متفاوت از حضور در محیط فرهنگی داشته باشند و کتابخانه را نه‌تنها محل مطالعه، بلکه مکانی برای خلق و تجربه بدانند.

مسابقه نقاشی با محوریت بهترین پرچم دنیا برگزار شد

در پایان مسابقه، آثار برگزیده با تحسین حاضران مواجه شد و از تمام شرکت‌کنندگان با اهدای هدایا و لوح تقدیر، قدردانی به‌عمل آمد. چهره‌های خندان کودکان و گرمای صمیمی برنامه، لحظاتی ماندگار از شادی و غرور ملی در دل ایام دهه فجر پدید آورد.

برگزاری چنین برنامه‌هایی، جلوه‌ای از نقش مؤثر کتابخانه‌های عمومی در انتقال مفاهیم فرهنگی و تقویت حس هویت ایرانی در میان کودکان و نوجوانان است؛ نهادهایی که با تلفیق هنر و مطالعه، مسیر تربیت نسلی آگاه، مسئول و کتاب‌دوست را هموار می‌سازند.

کتابخانه آیت‌الله وحید بهبهانی در این روزها، نه‌فقط مکانی برای کتاب و قلم، بلکه خانه‌ای برای رنگ، لبخند و یادآوری ارزش‌های بزرگ انقلاب بود؛ ارزش‌هایی که در نگاه‌های کودکانه با هزار رنگ امید و ایرانی‌بودن، معنا یافت و دهه فجر را به جشنی از اندیشه و عشق بدل ساخت.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
6 + 2 =